Versamelbeurs Het Poortje
De enige verzamelbeurs voor alles Anton Pieck en Efteling


Maart 2023 - Herdruk boek Theo Hochwald verkrijgbaar op komende beurs

Op de komende verzamelbeurs is de herdruk van het populair nostalgische boek Herinneringen aan Theo Hochwald opnieuw te verkrijgen. Heb je het boek dus nog niet, is dit een uitgelezen kans om het boek zonder verzendkosten te bemachtigen. Er zijn besprekingen gaande om de auteur Bram van Binnendijk die dag aanwezig te laten zijn.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 november 2022 - Primeur boek Theo Hochwald groot succes

De beursprimeur van het boek Herinneringen aan Theo Hochwald van de hand van Bram van Binnendijk is een groot succes geworden. Op de beurs ging het boek gretig van de hand, na het doorbladeren van het inkijkexemplaar vond een grote groep liefhebbers het zeker de moeite waard om een exemplaar aan te schaffen.

Na afloop van de beurs liep het ook storm op de speciale verkoopwebsite waar het boek besteld kon worden.

Enkele weken na de primeur was deze uitverkocht. Van Bram hebben we begrepen dat hij overweegt een volgende druk te laten maken. Dus heb je het boek nog niet, er is dus wellicht een kans dat dit alsnog mogelijk wordt.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 01 september 2021 - Naamswijziging Anton Pieck Efteling beurs

De Anton Pieck en Efteling beurs heeft een nieuwe naam: Versamelbeurs Het Poortje. Samen met het nieuwe logo kunnen we nu duidelijker en herkenbaar communiceren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 01 oktober2021 - Villa Pardoes WinterRun 11 Dec 2021

Een aantal medewerkers van Versamelbeurs Het Poortje hardloopt mee voor de Villa Pardoes WinterRun 2021 en wel op 11 december om 15:00.

Team Versamelbeurs Het Poortje draagt Villa Pardoes een warm hart toe. Als onderdeel van het Efteling fandom kunnen we, doordat we zo vaak in het park zijn, met eigen ogen zien hoe leuk de kinderen en de ouders hun verblijf beleven en even hun zorgen vergeten. Villa Pardoes is daardoor een prachtig doel om voor te lopen en daarmee een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

We lopen met 3 teamleden de 10K.

Dus sponsor ons via de QR code of link hieronder en kom ons aanmoedigen op 11 december in Kaatsheuvel !! 

sponsor ons via onderstaande QR code of via https://www.villapardoesrun.nl/versamelbeurs-het-poortje


logo-vpwr-1-1
Sponsor QR Villa Pardoes Winterrun
header-logo-liggend-1-1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sponsorbus op de verzamelbeurs van 23 oktober 2021 

Afgelopen zaterdag 23 Oktober was er in De Pelgrimhoeve te Tilburg na 2 jaar weer een Verzamelbeurs, daar is een sponsorbus gespot ten bate van De Villa Pardoes WinterRun waar donaties in gedaan konden worden. Ook werden er verzamelitems verkocht waarvan de opbrengst ook in de sponsorbus terecht zou komen. Het bedrag wat uiteindelijk is opgehaald bedraagt €46,50, een leuk bedrag voor Villa Pardoes. We danken een ieder die zijn bijdrage heeft geleverd via een donatie of het kopen van een sponsor item.